Skip links
Explore
Povleci

MUCA BETI

MUCA BETI

Description

PRIJAZNA ZAVRŽENA MUCA BETI IŠČE DOM
Beti ni imela sreče v življenju, a je kljub temu neverjetno prijazna, cartljiva in hvaležna muca. Stara je približno 8 let, sterilizirana in zdrava.
Ker bi rabila čas, da se navadi na nove skrbnike in okolje, iščemo nekoga, ki bi bil z njo potrpežljiv. Želimo ji najti dom, kjer bo uživala na kavču, imela družbo, tudi drugih muc in otrok je vajena. Ker je pa veliko let živela tudi zunaj, bi radi, da ima tudi vnaprej to omogočeno, v varnem okolju.
Začasniki so ugotovili, da je tudi zelo ubogljiva in razume besedo “ne”, kadar ne sme skakati na jedilno mizo. Kadar pa je lačna, pa to pove na ves glas in ne odneha, dokler se ne nasiti 😀 Rabi veliko mokre hrane, vsaj tri obroke na dan, drugače je nesrečna. Brikete sovraži in jih ne želi videti niti od daleč 😁
Začasniki so se vanjo zaljubili in bi ji radi našli res dober dom. Pri njih na žalost ne more ostati, saj skrbijo za 6 drugih muc, od katerih je ena okužena in vzame ogromno časa, medtem ko Beti potrebuje veliko pozornosti in ukvarjanja z njo.
Kontakt: 040 164 312 (Lea) ali dzzpom@gmail.com. Muca se nahaja v Rogaški Slatini.
Delimo njen oglas, da ji skupaj najdemo ljubeč dom ❤